MIEKE ERKENS - EYE FOR PEOPLE

MIEKE ERKENS - EYE FOR PEOPLE

Manager

0622420654

eyeforpeople@flp.com

De producten van Forever

Forever maakt gezondheids- en schoonheidsproducten uit de beste natuurlijke bronnen. De basis ligt in de natuur, voornamelijk bij de Aloë Vera. De gel uit de Aloë Vera wordt gecombineerd met andere krachtige ingrediënten uit de natuur. Met de nieuwste technieken en innovatieve wetenschap worden de best mogelijke producten geproduceerd. Ontdek zelf de werking van deze unieke producten en de kracht van Aloë Vera. We hebben producten in allerlei soorten en maten, van keuken tot badkamer, sportschool tot schoonheidssalon en van schooltas tot reiskoffer.

De Aloë Vera dranken - Met onze Aloë Vera dranken geniet je van het beste van de natuur; de Aloë Vera Gel. Ze zijn beschikbaar in verschillende smaken, voor elk wat wils. Deze rijke bron van voedingsstoffen is een ideale aanvulling op een gebalanceerd voedingspatroon.

MEER INFORMATIE

Voedingssupplementen - Onze voedingssupplementen zijn gemaakt van de beste ingrediënten, geteeld en geoogst uit de beste bronnen en geproduceerd met de meest geavanceerde technieken. Een goede gezondheid begint met goede voeding. In onze hedendaagse levensstijl lukt het niet altijd om aan deze behoefte te voldoen. Het is dan ook van belang om de dagelijkse voeding aan te vullen met essentiële vitaminen en mineralen voor een optimale gezondheid. Met de voedingssupplementen van Forever kan dat.

MEER INFORMATIE

Bijenproducten - Maak kennis met onze uitstekende bijenproducten. Van heerlijke Berghoning tot supplementen uit de bijenkorf; Forever Bijenpollen, Bijenpropolis en Royal Jelly. Deze bijenproducten zijn een goede aanvulling op de Aloë Vera.

MEER INFORMATIE

Forever F.I.T. - De weg naar een gezonde levensstijl is niet altijd makkelijk, maar echt de moeite waard. Daarom hebben wij Forever F.I.T. samengesteld. Wil je op gewicht blijven en regelmatig sporten? Of wil je wat kilo’s kwijt? We hebben producten beschikbaar die bijdragen aan een actieve en vitale levensstijl. Van lekkere proteïne shakes en smaakvolle proteïnerepen tot aanvullende voedingssupplementen. Alles wat je nodig hebt om er beter uit te zien en je beter te voelen!

MEER INFORMATIE

Huidverzorging - Ontdek de innovatieve huidverzorgingsproducten van Forever. Het assortiment bestaat uit verschillende lijnen met milde producten voor gezichts- en lichaamsverzorging. De formules zijn grotendeels ontwikkeld op basis van aloë vera en versterkt met natuurlijke extracten. Geniet van heerlijke crèmes, rijke lotions, zachte cleansers en voedende maskers die helpen bij het hydrateren, verzorgen, reinigen en beschermen van je huid. Forever huidverzorging is geschikt voor hem en haar en voor elk huidtype.

MEER INFORMATIE

Etherische oliën - Onze zintuigen werken samen om de perceptie van de omgeving te ondersteunen. Hierbij is de reukzin zonder enige twijfel het sterkste zintuig. Forever werkt zamen met een gepassioneerd team van wetenschappers, boeren en botanisten. Dit team is de hele wereld afgereisd om de meest pure botanische extracten te vinden en speciaal voor u te oogsten. Ontdek daarom de kracht van de etherische oliën van Forever.

MEER INFORMATIE

Persoonlijke Verzorging - Forever heeft alle voordelen van Aloë Vera gel gecombineerd met de beste ingrediënten op het gebied van persoonlijke verzorging. Van top tot teen hult ons uitgebreide assortiment van verzorgingsproducten je in pure, gestabiliseerde Aloë Vera. Gun jezelf het beste en verwen jezelf met onze lijn voor Persoonlijke Verzorging.

MEER INFORMATIE